Lezárult az átigazolási időszak a felnőtt, amatőr labdarúgóknál

Megosztás

Idén is július 1-el rajtolt el a nyári átigazolási időszak az amatőr labdarúgók számára. A felnőtt korú labdarúgók (2003.12.31-én és előtte születettek) 2023. július 20. éjfélig igazolhattak át szabadon, utána augusztus 31-ig már csak az átadó klub engedélyével válthatnak klubot.

A Jászkunfutball Facebook segítségével az utóbbi időszak néhány átigazolási hírét közöljük.

A Kumánia Kisújszállás csapata rutinos játékosokkal erősített. A csapatban folytatja pályafutását a Karcag NB III-as csapatából Belényesi László kapus poszton, illetve a Szívós testvérek, akik játszottak már a csapatban, Gergő és Gyula.

Tiszajenő KSE:

A csapat edzői feladatait Márton Péter veszi át. A csapatnál marad Nyuli Rajmund, aki annak ellenére, hogy kiigazolt Ausztriába, bizonyos dolgok miatt hazatér. Így vissza is igazol. Köllner Bence Tápiógyörgyéről igazol vissza, aki 2006-os születésű, de már felnőtt csapatban is többször bizonyított.

Jászberényi FC:

Tüdős Máté visszatért a csapathoz. Zsolt Kristóf Fekete Jászberényből az NB III-as FC Hatvanhoz igazolt. Gerevics István Krisztián személyében egy villámgyors játékossal erősödött a csapat. A támadó középpályás Fajkó Ákos Tiszaújvárosból tette át Jászberénybe a székelyét.

Mezőtúri AFC:

Érkezők: Váradi István, Penti Roland, Vadász Bence (Kisújszállás), Susa Zoltán, Keő József (Rákóczifalva SE)
Távozók: Debreceni Milán, Bojtok Balázs (Ausztria) Bodorik Bence (abbahagyja).

Szajol KLK:

Érkezők: Amran Nashwan Ahmed (19, jemeni-magyar), aki a szolnoki Lurkó Focimánia együttesétől érkezett. Balanescu Dániel (31). A Martfű együttesétől érkező játékos hét év után szerepelhet ismét a szajoli csapatban.

Kenderesi VSE:

Daróczi Balázs (20 éves). A Balmazújvárosban nevelkedett, több poszton is bevethető játékos a Püspökladányi LE csapatától érkezik a csapathoz. Fegyverneki Zsigmond (20 éves). A szintén Balmazújvárosban nevelkedett villámgyors támadó ugyancsak a Püspökladányi LE csapatából csatlakozott a csapathoz.

Másik vármegyében folytatják:

Muhari Zoltán (20 éves) Jászberényi FC – Gyöngyösi AK
Nagy Zoltán (39) Karcagi SE – Nagyecsed RSE
Petrovics Zsolt (31) Tiszaföldvár SE – Kardos-Örménykút KSK
Csúri Bence Csaba (28) Karcagi SE – FC Tiszaújváros
Gyomai Ákos (20) Tiszaföldvár SE – Gyomaendrődi FC
Tóth Patrik Marcell (20) Tiszasasi FSE – Békésszentandrási HMSE

Zagyvarékasi KSE:

Czibak Attila az 1.bejelentett rékasi igazolás. Rutinos játékos az előző szezonban 24 tétmeccsen 9 gólt szerzett a megyei II. osztályú Tiszajenő KSE színeiben. A következő szezont már hazai pályán kezdi el a Zagyvarékasi KSE-ben. Kispál György a Zagyvarékasi KSE második bejelentett igazolása. Bár már szerepelt a rékasi csapatban egyszer egy évet, de az még 2008/09-es szezonban volt. Kunszentmártonról tette át a székhelyét Zagyvarékasra.

Tiszaföldvár SE:

Petrovics Zsolt (32) , a második számú kapus visszatér korábbi együtteséhez, a Békés vármegyei harmadosztályban szereplő Kardos-Örménykúthoz.

Jászfényszaru VSE:

Az új szerzemény már a téli kívánságlistán is szerepelt: Kálmán Levente. A 19 éves játékos a Szolnoki MÁV NB III-as felnőtt keretéből csatlakozik a csapathoz. Rendkívül agilis, alázatos, tehetséges játékos, akinek érkezésével tovább bővült a keret mélysége és minősége.

Kunszentmártoni TE:

Babák Zoltán kapust Gyomandrődről sikerült leigazolniuk, míg Lakatos József két, Cserkeszőlőben eltöltött szezon után tér haza.

Tiszaszentimrén négy érkező és hét távozó volt a szabadon átigazolási időszakban.
Érkező játékosok:
Varga Bence (Kunhegyes ESE)
Juhász Erik, Oláh Zsolt (Tiszafüredi VSE)
Nagy Ferenc (FC Kun Madaras)
Távozó játékosok:
Sóskuti Roland János (Kenderesi VSE)
Torma Sándor Dávid (Egyeki SBSE)
Muliter László, Muliter Tibor Milán, Varga Zoltán, Czinege Viktor, Pap Tibor (Tiszaszőlősi KSE).

Cserkeszőlői SE:

Három fiatalt is bejelentett a Cserkeszőlői SE csapata a minap. Mód Tamás Attila (21) a Tiszaföldvár SE U19-es csapatának meghatározó játékosa volt. Továbbá a felnőtt 2-es csapatban is játszott pár meccset. Pálinkás Botond Gergely (21) a megye III-ban jól szereplő Tiszasastól érkezett Cserkeszőlőbe. Szinte végigvédte a szezont és még a 11-eseket is ügyesen rúgta. Szóráth Sándor József (19) a tiszakécskei csapatból igazolt át Cserkeszőlőbe.

Kunhegyes ESE:

A csapatban folytatja a Karcagi SE utánpótlás játékosa, Fábián Gábor. Az aláírás megtörtént, a fiatal játékos 11 év és 219 utánpótlás mérkőzés után csapatot vált. Hamarosan akár már felnőtt bajnoki mérkőzésen is pályára léphet.

A Tiszaföldvár SE bejelentette, hogy férfi tartalék csapatuk a következő évadban nem indul. A Mozdulj Cibak SE hat játékost fog a jövőben foglalkoztatni, a Lurkó Focimánia és a Cserkeszőlő 1-1 játékost.
Szikora Károly, Holló László, Mártér Rajmond, Polgár Dávid, Rózsa Ferenc, Zsigri János – Mozdulj Cibak SE.
Göblyös János – Lurkó Focimánia, Mód Tamás – Cserkeszőlő.

Forrás: Jászkunfutball Facebook

Kapcsolódó cikkek